Kabel-TV og fibernett

TVECO leverer TV og bredbånd på en rekke steder i Østlandsområdet. Kabelnettene har tidligere vært mindre selvstendige kabelnett, men de fleste er nå koplet til vår fiber infrastuktur.

Det arbeides hele tiden med å utvide tjenestetilbudet i nettene. I samarbeid med Canal Digital lanserer vi nå et utvidet programutvalg, T-We og TV via nettbrett og smarttelefon, i alle våre nett.

Coax- eller fiberteknologi?
Nye nett blir utelukkende bygget basert på fiberteknologi. Tjenestene du mottar er de samme, enten vi bruker ren fiberteknologi eller en kombinasjon av fiber- og coaxteknologi, med unntak av returhastigheten. Den viktigste forskjellen er at kunder med ren fiberteknologi har symetrisk retur, noe som er viktig for brukere som er opptatt av å sende ut video og andre store datafiler.

Programutvalg
Programutvalget kan frem til 1.1.2018 variere noe på de forskjellige nettene. Fra nyttår vil alle nett ha det samme gode programutvalget. Følg linkene under for detaljert informasjon.

   
  TVECO.NET - GJERDRUM
  2022 Gjerdrum
  2022 Gjerdrum
  2022 Gjerdrum
  Skibakkveien Kabel-TV 2022 Gjerdrum
  Bekkeberget Kabel-TV 2022 Gjerdum
  2034 Holter
  2022 Gjerdrum
  Fibernettet dekker nå det meste av Gjerdrum, samt Eltonåsen/Holter

  TVECO bygger ut fibernett i mange området i Gjerdrum kommune. Fibernettet gir tilgang et stort utvalg TV-kanaler, fra Canal Digital og Viasat. Viasat Golf har lenge vært etterlyst i Gjerdrum. Nå er den tilgjengelig for alle golfinteresserte!

  TVECO.NET - ÅSGREINA
  2033 Åsgreina

  TVECO leverer også fibernett på Ramstadåsen i Nannestad kommune. Fibernett dekker både de nye byggefeltene og eksisterende bebyggelse.

  TVECO.NET - FETSUND
  Fetsund Kabel-TV 1900 Fetsund
  Løkenåsen Kabel-TV 1900 Fetsund
  Åserudfeltet Kabel-TV 1900 Fetsund
  Varå Kabel-TV 1900 Fetsund

  Alle kabelnettene over er tilkoplet vår moderne TV/bredbåndssentral på Fetsund. Dette gir alle tilkoplede adresser tilgang til de aller fleste TV-programmer fra Canal Digital og Viasat. I tillegg er høyhastighets bredbånd tilgjengelig på alle tilkoplede adresser. Programoversikt for nettene over ...

  Hovin Antennelag 1900 Fetsund
  Nettet vil bli sammenkoplet med resten av Fetsund rundt årsskiftet 2017/2018
  TVECO.NET - MINNESUND
  Minne Kabel-TV 2092 Minnesund
  Ovrilia Kabel-TV 2092 Minnesund

  Kabelnettet dekker nå hele Minnesund og er tilkoplet samme sentral via fiber. Høyhastighets bredbånd er nå tilgjengelig på alle tilkoplede adresser.

  TVECO.NET - LEIRSUND
  Leirsund Antennelag 2015 Leirsund
  Leirsund Fiber 2015 Leirsund

  TVECO kan nå levere fiber til de fleste områder på Leirsund. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

  TVECO.NET - BORGEN
  2040 Kløfta
  TVECO har tatt over driften av Borgen Antennelag på Kløfta. Nettet bygges fortløpende om til fibernett. Dette gir tilgang til lynrask bredbånd og mange spennende TV-tjenester. Fra årskrifte 2017/2018 utvides også programutvalget på kabelnettet.
  2040 Kløfta
  Fibernettet dekker nye boligområder i Borgenområdet. Fibernettet bygges ut til også å dekke hele gamle Borgen Antennelag, samt omliggende bebyggelse.
  Frittstående nett
  2072 Dal
  2080 Eidsvoll
  Ytre Rælingen Antennelag SA 2009 Nordby
  Lunderåsen Antennelag 2016 Frogner

Vakttelefon

Ta kontakt med vår vakttelefon for å melde eventuelle feil på TV eller bredbånd. Åpent 8:00 til 21:00 alle dager hele året. Vakttelefon

WebMail

Epost
Passord


Driftsmeldinger

18.01.2018
Kjære kunde, Google har nå bekreftet at en feil i deres programvare forårsaker problemer for mange wifi-nettverk. Vi vet at dette problemet i det siste har rammet flere av våre kunder med trådløse nettverk fra AirTies. Fra torsdag 18. januar har Google begynt å distribuere programvare som skal fikse denne feilen via Google Play Services. Opplever du problemer med tilkobling til wifi-nettverket ditt, anbefaler vi derfor å sørge for at alle Android- og Google-produkter er oppdatert med siste versjon til enhver tid. Parallelt med dette jobber også produsenten AirTies med en utbedring av sine trådløse produkter, slik at Google-feilen ikke skal ha negativ effekt. Oppdatert programvare (firmware) er under uttesting, og vi venter at denne snart er klar for å deles med dere. AirTies-enhetene vil da oppdateres automatisk

15.01.2018
Hunndalen TV & Bredbånd ble varslet nedlagt 1.1.2018, men er fortsatt i delvis drift. Endelig dato for signalstopp er nå satt til 1.3.2018. Etter denne datoen vil TVECO avvikle bredbåndstilbudet på dette kabelnettet.

29.12.2017
Oppdatert informasjon om mulige WiFi problemer på bl.a. AirTies MESH-nettverk etter en oppdatering fra Google: http://bit.ly/wifiproblemer og https://www.tek.no/artikler/googles-strommepinne-og-smarthoyttaler-setter-rutere-ut-av-spill/425894


Følg oss på Facebook
Facebook